Agenda

De Culturele Commissie organiseert een Pompoenworkshop. Locatie: Barnstee, Barnar 5. Tijd: 10.00 - 12.00 uur. Leeftijd: Alle leeftijden (jong en oud). Kinderen onder 10 jaar onder begeleiding...
Q-music: Het Foute Uur Live + DJ Buurman. Zing je zo hard mee met de muziek uit het Foute Uur dat je collega’s er gek van worden? Lachen ze je uit wanneer je weer eens veel te hard meezingt in de...
Vandaag organiseert de Seniorenvereniging Barger-Oosterveld e.o. een gezellige middag voor haar leden. Er is koffie met wat lekkers erbij, een drankje en een hapje en... verrassing!
We eindigen het seizoen met onze ledenvergadering op donderdag 7 november om 20.00 uur in Crazy Times. Op de agenda staat o.a. evaluatie 2019 etc. Komt allen!  
De Culturele Commissie organiseert een lampionnenoptocht voor de kinderen van Barger-Oosterveld. Locatie: verzamelen bij de hooimijt. Tijd: 18.30 - 19.00 uur.  
Vanavond zal Henk Nijkeuter mooie drentse verhalen vertellen bij de Vrouwenvereniging Barger-Oosterveld e.o. De avond begint om 19.30 uur.
Vanmiddag is er voor de leden de maandelijkse bingomiddag. De middag begint om 13.30 uur in de soos in de Barnstee.  
Vanavond is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van het Plaatselijk Belang. De vergadering begint om 19.30 uur in de Barnstee en is bedoeld voor de inwoners van ons dorp. 
Vanavond organiseert de Vrouwenvereniging Barger-Oosterveld e.o. haar jaarlijkse kerstavond. De avond zal volledig in het teken staan van de kerst. Let op: de kerstavond begint om 18.00 uur.
Vanmiddag is er een Kerst-bingomiddag voor de leden van de Seniorenvereniging Barger-Oosterveld e.o. De middag begint om 13.30 uur en er zijn weer veel leuke prijsjes te winnen. 
Een avond vol hits van de jaren 60 tot heden met een fantastisch optreden van The Hillbilly Moonshiners die alle hits spelen in country/folk/bluegrass stijl!! Dit wordt een gegarandeerd feestje, en...
Vandaag organiseert de Seniorenvereniging Barger-Oosterveld e.o. een mooie kerstmiddag voor haar leden. De kerstmiddag wordt wederom gehouden bij Melody en begint om 13.30 uur. Er zal live muziek...

Contact

Antje Nijp an.nijp@home.nl